בחילה,חולשה והקאה סביב ביוץ או מחזור

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

13/06/2019 | 15:27 | מאת: קרן

הי.בת 50,כנראה שחווה תופעת גיל מעבר.המחזור הפסיק ל 8 חודשים וחזר אחרי הוצאת פוליפ אבל חזר במלוא הדרו! פתאום לאחרונה מקבלת מחזור פעמיים בחודש,מחזור לא פשוט.בנוסף, מיגרנות וגלי חום.בחודש האחרון ,פעמיים,התעוררתי בבוקר עם בחילה שהובילה להקאה ואז לאחר מכן כל היום חולשה אבל לא בזמן מחזור. אין לי מושג מאיפה בא,לא מצליחה למצוא באף מקום תסמיני בחילה והקאה והאם בכלל זה יכול להיות קשור?כי אין לי כל בעית גסטרו שידועה לי ואני לא אדם שמקיא בכלל וזה בא די בהפתעה. האם יכול להיות קשר כלשהו?אני אמורה להיות עכשיו סביב הביוץ לדעתי. אשמח לתגובה כי אני די מיואשת מהתסמינים...

קרן שלום ותודה על שאלך. את בפרימנופאוזה- סביב גיל מעבר או טרום גיל מעבר, תקופה מאד סוערת הורמונלית בחיי האישה. אין בהכרח הסבר ברור לכל תסמין אך יש ככל הנראה קשר בין כל התסמינים שאת חווה. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי