נגישות
נגישות

קרישיות יתר ושימוש במדבקות אוורל

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

17/05/2019 | 06:21 | מאת: ליאורה

שלום ,בת51 על רקע תופעות גיל מעבר הומלצו מדבקות אוורל.בשל רקע קרישיות יתר נרכשת במשפחה(לא גנטית).נבדקתי איני נשאית מוטציות אך נמצאlacטיפה מעל הנורמה שירד 12 שבועות לאחר מכן לנורמה.קרדיוליפין ובטאגליקופרוטאין תקין בנורמה.בעבר השתמשתי שנים בגלולות ללא קריש דם או בעיה.רופא הנשים אומר שאין בעיה לקחת מדבקות אשמח לשמוע דעה נוספת

לקריאה נוספת והעמקה

ליאורה שלום ותודה על שאלתך. מי שבסוף קובע אם יש או אין הפרעת קרישה הוא רופא המטולוג המתמחה בתחום ובהתאם להמלצות מתאימים טיפול. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי