אי ספיקה שחלתית מוקדמת

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

12/10/2017 | 21:36 | מאת: תמר

אני בת 40. יש לי אי ספיקה שחלתית מוקדמת מגיל 33. יש לי גלי חום נוראיים המפריעים לתפקוד יומיומי. עליתי במשקל למרות תזונה נכונה ופעילות גופנית.קיימת גם הפרעה בתפקודי כבד .לא מצאו סיבה לכך. עשיתי mri שיצא תקין. היתי אצל כמה רופאים גינקולוגים ואנדוקרינולוגים שלא ידעו מה לעשות. מה אפשר לעשות?אני מחפשת רופא נשים שהוא גם אנדוקרינולוג ללא הצלחה .בקופת חולים מאוחדת. האם אפשר לקחת טיפול הורמונלי כאשר קיימת הפרעה בתפקודי כבד? האם קיים סיכוי להתאוששות השחלה? קראתי שקיים טיפול חדש של הזרקת steem cells

תמר שלום שלום ותודה על שאלתך. אין ספק שעלייך לפנות לרופא מומחה שיוכל לענות על שאלותייך בהתאם למצבך הרפואי. בעיקרון ניתן ליטול טיפול הורמונלי חילופי גם אם יש הפרעה בתיפקודי כבד, בתלות בהפרעה אך עלייך לפנות עם כל הבדיקות הרלוונטיות. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי