בחילות

דיון מתוך פורום  מעי רגיז - ייעוץ תזונתי

31/05/2012 | 18:37 | מאת: דארלינג

שלום רב, אני לא יודעת מה הכוונה ל"מעי רגיז" אבל אני יודעת שאני בחורה שיש לה בחילות כמעט מכל דבר ועברתי לפני שנתיים טיפול עקב חיידק ההליקובקטר. אני רוצה ללדעת מה התזונה והמאכלים הכי טובים בשביליל בשביל לנהל אורח חיים תקין בלי יותר מדי בחילות.

שלום רב, קיימים דברים רבים שאת יכולה לעשות על מנת להפחית את הבחילות מהן את סובלת. ראשית, חשוב להקפיד על ארוחות או מנות קטנות פזורות על פני היום. שנית, אני ממליצה לך לצמצם/ להימנע מאכילת מזונות שומניים או מטוגנים, צריכת אלכוהול, צריכת משקאות המכילים קפאין, מאכלים או משקאות המכילים מנטה ואף עישון. לעומת זאת, משקאות כמו מי טוניק או ג'ינג'ר אייל יכולים דווקא להרגיע את תחושת הבחילה. אלה מספר דוגמאות לדברים שמומלץ לעשות במצבים כמו שלך, אך כמובן שלדעתי כדאי לך לפנות לדיאטנית שתוכל לעזור במניעת בחילות ויחד עם זאת לוודא שהתזונה שלך נכונה ובריאה. בברכה, אורלי מנירב דיאטנית קלינית וגסטרו

מנהל פורום מעי רגיז - ייעוץ תזונתי