חיידק בקיבה

דיון מתוך פורום  מעי רגיז - ייעוץ תזונתי

15/09/2014 | 10:35 | מאת: חיידק בקיבה

היי יש לי חיידק בקיבה הליקובקטר, אני כרגע בטיפול אנטיביוטי. אמרו לי שיש מאכלים שאני לא יכולה לאכול. בדקתי באתר וראיתי שאסור לי לאכול מלא מאכלים. אני ממש בעייתית באוכל ואני לא אוהבת כל דבר. האם תוכלי לעזור לי ולבנות לי תפריט קטן למשך הטיפול, ותגידי לי מה אפשר לאכול?! תודה מראש :)

שלום רב, ראשית, במקביל לטיפול האנטיביוטי מומלץ לקחת גם פרוביוטיקה. שנית, אני לא יודעת אילו מאכלים ראית שאסור לצרוך אבל ההנחיה החשובה ביותר היא צמצום צריכת מאכלים מטוגנים ושומניים במיוחד. בנוסף לרוב ממליצים להימנע מעישון, צריכת אלכוהול ושתיית משקאות המכילים קפאין. בברכה, אורלי מנירב דיאטנית קלינית וגסטרו www.orlydiet.co.il

מנהל פורום מעי רגיז - ייעוץ תזונתי