דלקת בקיבה

דיון מתוך פורום  מעי רגיז - ייעוץ תזונתי

19/07/2014 | 12:43 | מאת: עדי דוד

שלום, אובחנתי כסובלת מדלקת קלה בקיבה עי בדיקת גסטרוסקופיה, קיבלתי טיפול עי אומפרדקס למשך חודשיים, נאמר לי לא לאכול: חריף, חמוץ, קפאין, מוגז, סוכר לבן, חלב ומוצריו, ואפילו ירקות טריים., השאלה שלי היא האם אני יכולה לחזור ולאכול חלב ומוצריו וירקות טריים בסוף הטיפול התרופתי?, או שעליי להמשיך עם התזונה המיוחדת?, ואם כן, כמה זמן עליי להמשיך כך?, בתודה, עדי

עדי שלום, על פניו ההנחיות שקיבלת נראות לי מחמירות ואינני רואה כל מניעה מחזרה הדרגתית לתזונה הכוללת מוצרי חלב וירקות טריים. יחד עם זאת, תמיד מומלץ לשאול במקביל את הרופא המטפל מכיוון שייתכן והשמטת משאלתך אינפורמציה שעשויה להיות רלוונטית. בברכה, אורלי מנירב דיאטנית קלינית וגסטרו www.orlydiet.co.il

מנהל פורום מעי רגיז - ייעוץ תזונתי