פשוט מייאש

דיון מתוך פורום  מעי רגיז - ייעוץ תזונתי

14/04/2014 | 14:14 | מאת: אוףףף

כל כך הרבה אנשים סובלים מ"מעי רגיז" ולרופאים אין שום דרך לעזור, או רצון בכלל, הם משתמשים במושג הזה "מעי רגיז" כרך להיפטר מחולים, פשוט כי אין מה לעשות וצריך ללמוד לחיות עם זה. פשוט אבסורדי.. אני סובלת ממעי רגיז כבר תקופה די ארוכה. עשיתי את כל הבדיקות האפשריות, הייתי אצל מומחים וכלום, שום דבר לא עוזר לי. אי סובלת משלשולים ועצירויות לסירוגין, אני משלשלת כמעט כל שבוע, כל חיי סובבים סביב זה, אי בקושי יוצאת מהבית. אני לוקחת כל בוקר B50 וכל ערב ביו 25 וקל בטן לפי הצורך. עשיתי היפנוזה רפואית, דיאטה, יוגה, קולוטאל וכל דבר שמישהו הציע. שום דבר לא עוזר ואני פשוט סובלת. יושבת בבית וסובלת ולאף אחד אין תשובות או דרך לעזור לי. פשוט חיים לא חיים ואין מה לעשות. ד"ר תעזור לי, יש לך מעי רגיז, תלמדי לחיות עם זה, בי.

14/04/2014 | 14:17 | מאת: אוףף

אה שכחתי להוסיף שבגלל כל השלשולים אני גם סובלת בטחורים פנימיים ומפיסורה חוזרת. ואני רק בת 22. כיף

שלום רב, לצערי אין פתרון אחד שמתאים לכל מי שסובל ממעי רגיז, במיוחד לא כאשר מדובר בשלשולים ועצירות לסירוגין. על מנת לתת מענה הולם לבעייתך יש כמובן צורך בהתייחסות והתאמה אישית. ציינת בשאלתך שמבין כל ההתנסויות שלך התנסית גם בדיאטה, אך אינני יודעת אם הליווי שבחרת היה של איש/ת מקצוע שתמתחה בתחום זה. מהניסיון שלי על אף שלרוב התזונה אינה הגורם לבעיה, יש ביכולתה לחולל פלאים בהקלה על הסימפטומים של המעי הרגיז. במידה ותחליטי לתת לדיאטה הזדמנות נוספת את מוזמנת לפנות אלי בטלפון או דרך האתר ואשמח להתקדם משם. בברכה, אורלי מנירב דיאטנית קלינית וגסטרו www.orlydiet.co.il

מנהל פורום מעי רגיז - ייעוץ תזונתי