הידבקויות

דיון מתוך פורום  מעי רגיז - ייעוץ תזונתי

03/03/2014 | 09:31 | מאת: רויטל

סובלת מבעיות מעיים יותר מ4 שנים, שילשולים עצירויות עויתות נפיחויות כאב תופת חולשה הקאות עייפות כאב גוף.......הייתי בקולונ' אין ממצא פתלוגי, עכשיו חזרתי מייעוץ גסטרו, הוא חושש שזה הידבקויות, עברתי 3 קיסרי, 1 הוצאת כיס מרהלפרו' לאחר שסיימו גילו דמם ביטני והחזירו אותי SOS לניתוח פתוח, אח"כ היה הרניה, שמו רשת בלפרוס' ובסוף ניתוח שרוול בלפרוס'. שאלתי, דקה לפני הC.T' מה עושים עם הידבקויות...הרופא אמר חיים ככה, אבל זה לא חיים, הצילו אותי מעצמי.

רויטל שלום, במידה ואכן מדובר בהידבקויות, המטרה היא להתאים את התזונה למצבך ולחפש עבורך פתרונות שיאפשרו לך אכילה מהנה ומגוונת ככל האפשר. ההגבלה התזונתית העיקרית הינה סיבים תזונתיים דוגמת לחמים מדגנים מלאים, קליפות של פירות וירקות וכדומה. יחד עם זאת, מידת הגבלת הסיבים התזונתיים וסוגם מצריכה התאמה אישית. אני ממליצה לך לפנות לדיאטנית גסטרו שתסביר לך מה משמעות ההידבקויות וכיצד הן משפיעות על תפריטך. בברכה, אורלי מנירב דיאטנית קלינית וגסטרו www.orlydiet.co.il

מנהל פורום מעי רגיז - ייעוץ תזונתי