קושי בהתאפקות לשירותים .צואה

דיון מתוך פורום  מעי רגיז - ייעוץ תזונתי

14/12/2020 | 10:20 | מאת: מיכאלה

קשה להתאפק כאשר צריכה לעשות צרכים.הכונה לצואה בלבד לפעמים לא מצליחה להתאפק וזה יורד בתחתונים כאשר יש תחושה לשירותים זה ממש תחושת תכיפות ואי יכולת לסבול השהיה. לציין שלפני ארבע שנים עברתי ניתוח קיצור קיבה בהצלחה.

היי מיכאלה, בתור התחלה חשוב שתפני לרופא המשפחה שלך אשר במידת הצורך יפנה אותך לבירור רפואי מתאים. אני מניחה שמדובר בתופעה יחסית חדשה ולכן בהיבט התזונתי בטווח הקצר הייתי מצמצמת צריכת הסיבים התזונתיים כמו דגנים מלאים, פירות וירקות. בנוסף חשוב שתקפידי על ארוחות מסודרות, ללעוס היטב ולהפריד בין אכילה לשתייה (כפי שבוודאי הנחו אותך לאחר הניתוח). מעבר לכך, את יכולה לפנות לדיאטנית גסטרו אשר תבחן את מכלול הרגלי האכילה שלך ותסייע לך בביצוע בשינויים מותאמים אישית. בהצלחה! אורלי מנירב דיאטנית קלינית וגסטרו www.orlydiet.co.il

מנהל פורום מעי רגיז - ייעוץ תזונתי