גזים פנימיים ורעשים בלתי פוסקים מהבטן

דיון מתוך פורום  מעי רגיז - ייעוץ תזונתי

29/04/2019 | 23:14 | מאת: יובל

שלום, יש לי בעיה שהבטן שלי אף פעם לא "רגועה". כל הזמן היא משמיעה רעשים וקולות חזקים וגזים פנימיים בלי קשר לתחושת רעב. זה קורה לפני ואחרי האוכל ובכל שעות היממה. מה אפשר לעשות?

יובל שלום, בתור התחלה רצוי לפנות לרופא המשפחה שישלח אותך לבדיקות בהתאם להתרשמותו. במקביל ניתן לפנות לדיאטנית גסטרו אשר בהתבסס על דיווח האכילה והסימפטומים תוכל לייעץ לך אילו שינויים מומלץ לבצע. בברכה, אורלי מנירב דיאטנית קלינית וגסטרו www.orlydiet.co.il

מנהל פורום מעי רגיז - ייעוץ תזונתי