כאבים בבטן העליונה לאחר יציאה

דיון מתוך פורום  מעי רגיז - ייעוץ תזונתי

14/02/2019 | 05:03 | מאת: ליטל

שלום, בשבוע האחרון הנני סובלת מכאבי בטן בבטן העליונה , ממש בנקודה שבאמצע הריאות לאחר יציאה , כאבים שלא מאפשרים לעמוד זקוף ועליי לנוע מקופלת לאחר כמה זמן הם עוברים עד היציאה הבאה. אציין כי לפני שזה התחיל התעוררתי מכאבים עזים באותו המקום מתוך שינה. האם יש תיאוריה למה זה יכול להיות? תודה.

ליטל שלום, מטרת הפורום היא לתת מענה תזונתי למעי רגיז. אני ממליצה לך להפנות את שאלתך לרופא המשפחה שלך. בברכה, אורלי מנירב דיאטנית קלינית וגסטרו www.orlydiet.co.il

מנהל פורום מעי רגיז - ייעוץ תזונתי