במילים אחרות...

דיון מתוך פורום  מעי רגיז - ייעוץ תזונתי

20/12/2018 | 14:37 | מאת: שאול.

שוב שלום,, חולה קרוהן, הייתי בהתלקחות רצינית בשנה שעברה ומאז "המוגלובין" מאוד נמוך, אינו עולה גם בשיגרה.. מה עליי לעשות, ואיך ניתן להבין מה המקור לאנמיה? תודה לך.

שאול שלום, מעבר לתשובתי המפורטת בשאלתך הקודמת, יש ראשית לפנות לגסטרואנטרולוג לבירור מקור האנמיה. במידה ואין סיבה ברורה או מקום להתערבות רפואית, אתה יכול לפנות לדיאטנית גסטרו. בכל הנוגע למחלות מעי דלקתיות יש להיסטוריה של המחלה השפעה על ההמלצות התזונתיות ועל כן נדרשת לרוב התאמה אישית. בהצלחה! אורלי מנירב דיאטנית קלינית וגסטרו www.orlydiet.co.il

מנהל פורום מעי רגיז - ייעוץ תזונתי