נסיון של דיאטת פודמאפס

דיון מתוך פורום  מעי רגיז - ייעוץ תזונתי

15/11/2018 | 18:43 | מאת: מישהו

ידוע לי שחלב סויה אסור בדיאטה זו,האם חלב או מוצר אחר שיש בו לציטין סויה גם אסור?אני בדיאטה זו כמעט חודש ואין שום שיפור יש יציאות תכופות ולפעמים גם גזים.האם יש טעם להמשיך בדיאטה? אולי עוד חודש יהיה שיפור..אכלתי דלעת פעם אחת בטעות ופעמיים לציטין סויה האם הדיאטה נכשלת בגלל זה?.קבעתי תור לדיאטנית גסטרו אבל הוא רק עוד חודש וחצי.מה אתם ממליצים לעשות?אני בטוח שלחץ מתח והתרגשות משפיעים לרעה.מה אפשר לעשות?

שלום רב, סויה אסורה בדיאטה זו לא בגלל לציטין אלא בגלל שהיא מכילה אוליגוסוכרים. דלעת באמת אסורה בדיאטה למעט אם נאכלת בכמות מאוד קטנה. על כל פנים, חודש נחשב פרק זמן קצר מידי על מנת להסיק מסקנות לכאן או לכאן. כמו כן יש לקחת בחשבון שקיימים הרבה חוסר דיוקים באינטרנט בכל הנוגע לדיאטה זו. אולי כדאי לך לשקול בכל זאת להמתין עם הדיאטה עד לפגישה עם דיאטנית גסטרו המתמחה בתחום. בהצלחה! אורלי מנירב דיאטנית קלינית וגסטרו www.orlydiet.co.il

מנהל פורום מעי רגיז - ייעוץ תזונתי