כאבי בטן ושלשול מיימי

דיון מתוך פורום  מעי רגיז - ייעוץ תזונתי

15/07/2018 | 09:28 | מאת: תומר

שלום, לאחרונה אני משלשל ממש מים, וזה תוקף אותי בעיקר מתוך שינה יחד עם כאבי בטן, ולעיתים בחילות וגרפסים לא נעימים עם ריח חזק. כשזה קורה לי, אני ממש מזיע ויש לי דפיקות לב מהירות. לציין שאני עם מעי רגיש כבר למעלה מעשור, אבל התופעה הנ''ל חדשה עבורי. עשיתי לפני כשבע שנים בדיקות גסטרו, רנטגן, אולטרא סאונד, צואה, דם ועוד והכל יצא תקין. מה עליי לעשות? זה משהו חדש ומטריד...

תומר שלום, מטרת הפורום היא לתת מענה תזונתי למעי רגיז ובשלב ראשוני אתה צריך להתייעץ עם רופא בכל הנוגע ל"תופעה" החדשה שאתה מתאר בשאלתך. יחד עם זאת, ציינת שאתה סובל ממעי רגיז למעלה מעשור, האם אי פעם התייעצת עם דיאטנית גסטרו בעניין?! אני ממליצה לך לעבור בירור רפואי ולאחר מכן לעבור לבירור תזונתי. בהצלחה! אורלי מנירב דיאטנית קלינית וגסטרו www.orlydiet.co.il

מנהל פורום מעי רגיז - ייעוץ תזונתי