כתם שגדל

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

22/10/2012 | 23:42 | מאת: אמא

שלום רב בתי בת 17 מזה 10 חודשים מקיאה דם ומשתעלת דם עברה אין ספור בדיקות ואישפוזים בבתי חולים שונים ללא שום אבחנה . אבל גילו שהיא נשאית של הפטיטיס C והיא במעקב של רופא כבד. במהלך האישפוז הופיע לה כתם לבן מאוד קטן בקיפול של המרפק (יש לציין שלא היה באיזור זה עירוי) אף אחד לא התייחס לכתם היות שהיה קטן במשך כל החודשים הללו שהיא מקיאה דם או משתעלת הכתם הלך וגדל בצורה מחרידה פעמים הוא לבן מאוד פעמים הוא ורוד פנינו לרופא עור שנתן משחה וחשב שזו פטרייה אך המשחה לא הועילה פנינו לרופא משפחה שנתן שתיי משחות וגם הם לא הועילו התור לרופא עור נורא ארוך האם יש מחלה שיכולה לקשור את כל הממצאים יחד?האם יש קשר להפטיטיס ולכתם?או שמא יש קשר בין ההקאות הדמיות והשיעול? אנא עזרתכם תודה מראש אמא

לא נראה לי שהבעיה העורית קשורה תללונות הכלליות מהן ביתך סובלת. הבעיה העורית לא נראית לי חמורה אך לאבחון מדויק וטפול פנו לרופא עור.

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור