שימור תוצאות לאחר טיפול בהידרוכינון

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

14/10/2018 | 08:03 | מאת: ויקי

שלום ד״ר ורנר אני עכשיו מסיימת חודש של טיפול בהידרוכינון 3% ודי מרוצה מהתוצאות; מתכוונת לסיים את הבקבוקון ולהמשיך עם קרם הבהרה פחות אגרסיבי המכיל חומצה קוגית ארבוטין חומצה לקטית וניאצינמיד. השאלה שלי האם כל אלה יכולים לתחזק את התוצאה שהושגה ( יש לציין שאני לא יוצאת מהבית ללא הגנה spf50 ) או שעדיף לא להפסיק הידרוכינון שאלה נוספת היא האם טבעת nuvaring יכולה לגרום להיפרפיגמנטציה הרי היא מקומית והבנתי שאין לה כל כך ספיגה סיסטמטית אשמח לתשובתך בברכה ויקי

שלום רב טבעת nuvaring יכולה לגרום להיפרפיגמנטציה (למלזמה) וכך כל טבעת שמפרישה הורמונים. את יכולה לשמר תוצאות עם הקרם שקיבלת המכיל חומצה קוגית ארבוטין חומצה לקטית וניאצינמיד וכמובן להגן כראוי משמש. אם תופיעה שוב מלזמה תחזרי לשמוש בהידרוקינון.

15/10/2018 | 07:14 | מאת: ויקי

תודה רבה! 1) אז הקרמים שאינם מכילים הידרוקינון אלא חומרים שציינתי הם כל יעילים ולא סתם טריק? 2) הידרוקינון לא באמת עד כדי כך מסוכן וכן אפשר לחזור אליו מדי פעם נגיד פעם בשנה ( מה הסיכוי לאוכרונוזיס) אני בעלת עור סוג2-3

יש חומרים שונים בעלי פעילות כנגד יצור פיגמנט. נראה שבינתיים הידרוקינון (הנמצא בקליגמן ) הינו היעיל ביותר. כדי לקבל אוכרונוזיס צריך שמוש ממושך ובדרך כלל ברכוזים גבוהים של הידרוקינון.

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור