רוזציאה בפנים, אדמומיות וגרד וטפילי דמודקס

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

05/04/2018 | 18:32 | מאת: רוזציאה בפנים, אדמומיות וגרד וטפילי דמודקס

שלום רב אני בת 50. מזה כשנה אני סובלת מרוזציאה בפנים, אדמומיות וגרד וטפילי דמודקס, שמתרבים מסביב לסנתר. רופא עור, לפני כצי שנה ועד שבוע שעבר, רשם לי והשתמשתי בכל מיני קרמים ומשחות וג'ל, דואק, אקניל רוז, מטרונידזול, רוזקס, איברמקטין. ללא הצלחה, ללא שיפור. רופא עור הציע לי, לחפש בגוגל ולרכוש דרך אתר מוכר כלשהו, את הקרם הזה. Demodex Control Plus- Face Cream - 0,5 OZ השאלות שלי דוקטור, לדעתך הקרם הזה יכול לעזור לי? מה במיוחד יש בקרם הזה מה שאין בקרמים משחות וג'ל שהשתמשתי בהם? למה לא נמכר בארץ הקרם הזה? Demodex Mites Treatment with Natural Demodex Control Plus- Face Cream תודה רבה מראש על התייחסות ותגובתך לפנייתי ושאלותיי.

אין לי הכרות קודמת עם קרם זה. לפי מה שראיתי הקרם מכיל חומרים צמחיים שונים דוגמת עץ התה, אזדרכת הודית ועוד. מרבית החומרים שהשתמשת קודם מכילים חומרים מוכרים כנגד דמודקס שנבדקו הן לגבי יעילות והן לגבי תופעות לואי.. כדי לקובע יעילות טפול יש צורך לראות עבודות מבוקרות על יעילות ותופעות לואי ואינני מכיר כאלו לגבי קרם זה..

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור