שימוש בקרמים ותרחיצים שונים על פני העור

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

03/11/2017 | 00:38 | מאת: שימוש בקרמים ותרחיצים שונים על פני העור

שלום דוקטור לפני כחודש רופא עור, באמצעות מיקרוסקוף הבחין בעור פניי אדמומיות ופריחה אריטמית קשקשת וריבוי יחסי של טפילי דמודקס במיוחד באזור הסנתר. המליץ לי ורשם לי ואני משתמש בהם כל ביום, קרמים איברמקטין ורוזקס וגל בנזק ותרחיצים למצח ופנים, צטאפיל ואקניל ווש. לא ביחד את כולם. כל יום משהו אחר, ביום ובערב-לילה. מצב העור פניי משתפר לטובה ומתנקה ומבריא מכל הדברים שציינתי לעיל. עור פניי יחסים פחות אדמומי ולא שמנוני כמו שהיה ופריחה אריטמית אינני רואה ולא חש בו ודמודקסים נכתכים ומושמדים מיום ליום. קצת קומודונים קטנים בסנתר- הם ישארו לכל החים או יעלמו למשך הזמן? אחרי זמן מה טפילי דמודקס עשויים לחזור איפה שהו בפנים? איך למנוע זאת?

קבלת טפול הטוב גם ל- DEMOCISOSIS (רבוי דמודקס) וגם ל ROSACEA. זהו מצב מורכב והמלצות במקרה כמו שלך כדאי לקבל מרופא העור המטפל שלך שגם רואה את מצב העור.

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור