טיפול בשן בינה

דיון מתוך פורום  רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים

25/11/2016 | 19:34 | מאת: טופז

שמתי לב שיש לי פתאום השחרה של שן בינה מה זה אומר ואם יש בעיה המצריכה סתימה או טיפול שורש האם עושים או שמעדיפים כיום רק לעקור?

טופז שלום יתכן ומדובר בעששת. מוטב שתפני לבדיקה אצל רופא השיניים אשר יתן מענה מתאים עם שחזור השן. עקירה מהווה פתרון רק במקרים שהשן אינה מאפשרת טיפול שמרני ואינה משתתפת בלעיסה, עקב חסר שן נגדית או מיקום בעייתי (שן כלואה או כלואה באופן חלקי). בברכה ד"ר ערן גבאי מומחה לרפואת חניכיים

מנהלי פורום רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים