דלקת חניכיים

דיון מתוך פורום  רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים

10/06/2016 | 00:27 | מאת: שירה

איך מתפתחת דלקת קלה. התפתחה לי דלקת חניכיים קלה איך זה קורה אני דווקא. דואגת לניקוי וצחצוח ומי פה ממש טוב חשבצי ופתאום נעשה . נתנו לי בינתיים שטיפות כמו אחרי ניתוחים לקצת זמן שזה יעבור אבל איך קורה ומתמידה וגם הולכת כל חצי שנה לשיננית.

שירה שלום יתכן ואת סובלת ממחלת חניכיים. פני לבדיקה אצל רופא חניכיים וקביעת טיפול מתאים. יתכן וטכניקת הצחצוח שלך לקויה, מה שמשפיע על יעילותו והופעת הדלקות החוזרות למרות הקפדתך בברכה ד"ר ערן גבאי מומחה לרפואת חניכיים

מנהלי פורום רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים