עקירה מורכבת

דיון מתוך פורום  רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים

22/09/2015 | 07:18 | מאת: אורן

הייתה לי שן עם שורש שבור ונאלצתי לעקור אותה, מדובר בשן שקרובה לסינוס ובעקבות העקירה נוצר קרע בסינוס. הרופא תפר מסביב ואמר שבמרבית המקרים זה מסתדר איך יודעים אם אכן החור נסגר ? מה זאת אומרת מסביב ? מה הכוונה כשאמר שהוא סוגר פיסטולה ?

אורן שלום במידה ואין תופעות של מעבר אוויר ונוזלים בין האף לפה דרך הסינוס, סימן שהריפוי תקין. החיבור בין הסינוס לחלל הפה נקרא בשפה המקצועית oroantral fistula החלמה מהירה וקלה ד"ר ערן גבאי מומחה לרפואת חניכיים

מנהלי פורום רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים