חיפה

דיון מתוך פורום  רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים

21/08/2015 | 15:24 | מאת: לאה

שלום אני סובלת מכאב במפרק הלסת זה מספר שנים, ומשתמשת בסד לילה לאחרונה הכאב מתחזק ובמיוחד בעצם מאחורי האוזן ומתיחה בפנים ומרגישה כאילו יש נולים באוזן , וזה נמשך יותר משלוש שבועות עד כדי כך שאני לא יכולה לשים את המשקפיים לקריאה צילום פנורמי לא הראה ממצא חריג בדיקה אצל רופא א.א.ג לא הראה שום ממצאים חריגים הוא נתן לי נירוסין אבל זה לא כל כך עוזר שאלה שלי האם דלקת מפרק הלסת נמשך כך כך הרבה זמן , והאם זה יכול להעיד על דברים אחרים כמו גידול שאלה : כמה זמן נמשך

תודה רבה על פניתך. דלקת במפרק הלסת עלולה ללא טיפול להמשך זמן רב. יש לפנות לאחת ממחלקות פה ולסת ושם יבצעו בדיקה של מפרק הלסת וכן של חלל הפה.

מנהלי פורום רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים