נסיגת חניכיים והשתלת עצם

דיון מתוך פורום  רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים

08/05/2015 | 01:30 | מאת: נועה

שלום. אני עברתי ניתוח חניכיים אצל מומחה לחניכיים. ויש לי בעיה עם השיניים התחתוניות האמצעיות. הרופא אמר שאי אפשר לכסות את כל הנסיגה, כי העצם היא נמוכה ולא ניתן לתקן. קראתי באינטרנט על השתלת עצם וכתוב שגם אלה שהעצם שלהם נמוכה, אפשר לקחת עצם מחיה או מכל מקום אחר ולהשתיל בשביל שיהיה מספיק עצם כדי לכסות לגמרי את הנסיגה, ושלשיניים יהיה על מה להיתפס. זה אפשרי לעשות דבר כזה? ויש עוד פתרון? אשמח לקבל תשובה, תודה.

נועה שלום השתלת עצם הינה אפשרית בתנאים מסויימים אשר מתאימים לכך. במידה ורופא החניכיים אומר שלא ניתן לתקן את הפגם המדובר ככל הנראה מדובר במקרה בו השתלת עצם צפויה להכשל. עלייך להבין כי ישנן מגבלות ספציפיות לכל מקרה ומקרה לפי התנאים הקיימים באתר הפגוע. בברכה ד"ר ערן גבאי מומחה לרפואת חניכיים

מנהלי פורום רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים