צמרמורת בשן

דיון מתוך פורום  רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים

16/03/2015 | 23:51 | מאת: א.ב

שלום רב.... בשבועות האחרונים אני שותה קר ומרגישה בצד שמאל למטה ולמעלה לסירוגין צמרמורות בזמן שאני שותה... למטה אני מרגישה את זה בטיפול שורש שעשיתי לפניי שנתיים... לסירוגין יש לי גם קצת כאב שמקרין ללחי ולמעלה... יש לי שחיקת שיניים ובזמן שאני פותחת את הפה יש לי קליקים ואני לוחצ עם האצבעות ורק בצד שמאל כואב לי גם בלעיסה של אוכל קשה כואב לי בצד שמאל ומן הרגשה של קושי בלעיסה... הייתי אתמול אצל רופא שיניים שבדק בלי צילום ואמר שזה יכול לנבוע מרגישות ושאני אצחצח שיניים עם סנסודיין....כןאב לי ואינני יודעת מה לעשות הרופא בדר אותי בדיוק שתיי דקות...ואמר שזה לא מהטיפול שורש ושאין נפיחות....בימים האחרונים אני מגרדת את השן הכואבת למעלה עם הציפורן להרגיש ויש לי צמרמורת.. מה זה יכול להיות... מקווה שלא בלבלתי, אשמח לקבל ייעוץ. תודה

שלום רב קשה להתרשם מתיאורך מה מקור הרגישות. אני ממליץ לך לפנות לייעוץ אצל רופא מומחה לרפואת חניכיים כאשר בידייך צילום סטטוס עדכני. בברכה דר ערן גבאי מומחה לרפואת חניכיים

מנהלי פורום רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים