נפיחות בחניכיים ליד כתר

דיון מתוך פורום  רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים

26/11/2014 | 15:44 | מאת: נורית

לפני כשבוע הייתה לי נפיחות באזור החנייכים ליד שן עם כתר.(כתר מלפני 10 שנים בערך).לאחר ררבעה ימים ירדה הנפיחות.לא היה כאב. רופא שיניים ערך צילום ואמר שזו תופעה אופיינת לכתר.נראה כמו התחלת ריקבון.לדעתו צריך ניתוח חניכיים ואו הוצאת/חיתוך כתר ובניית כתר חדש או במקרה הגרוע שתל. האם ייתכן שהייתה נפיחות שנעלמה מעצמה?גירגרתימי מלח ארבעה ימים. מה דעתכם?

נורית שלום יתכן ומדובר באבסס פריודונטלי מומלץ שתפני לבדיקה ואבחון אצל רופא מומחה לרפואת חניכיים בברכה ד"ר ערן גבאי רופא מומחה לרפואת

מנהלי פורום רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים