טעם של דם נפיחות ופצעים

דיון מתוך פורום  רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים

24/05/2012 | 19:18 | מאת: קארין

בערך בשבועיים האחרונים אני סובלת (לראשונה בחיי) מטעם של דם בפה רגישות בעת לעיסה ולשון נפוחה עם פצעים, בנוסף תחושה כאילו "תפוס השריר" בלסת... מה זה אומר???

קארין שלום הסימנים שאת מתארת מחשידים לכיוון של אבסס או זיהום באזור שן טוחנת/שן בינה המשפיע על גם על הלשון ושרירי הלעיסה הקרובים. מצב זה מחייב בדיקה וטיפול ע"י רופא שיניים או כירורג פה ולסת באופן מיידי. אני לא ממליץ להשאר במצב זה אשר עלול להתדרדר ולהגיע עד כדי מצבים מסכני חיים. קחי לתשומת ליבך ואל תזניחי איחולי בריאות וחג שמח ד"ר ערן גבאי

מנהלי פורום רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים