דימום מהחניכיים לילד

דיון מתוך פורום  רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים

15/10/2013 | 10:05 | מאת: רינה

החניכיים של הילד שלי (בן 5) מדממות קלות בזמן צחצוח שיניים. זה כבר כמה ימים. הוא מאוד מפחד מרופא שיניים ורציתי לדעת האם יש דרך להפסיק את הדימום מבלי ללכת עם הילד לרופא שיניים. תודה

רינה שלום דימום מהחניכיים במגע מעיד על דלקת חניכיים הנובעת מצחצוח לקוי. יש צורך לשפר את צחצוח השיניים להסרת רובד השן (פלאק) באופן יעיל. בנוסף לכך עליך לטפל בפחד שלו מרופאי שיניים אשר עלול להוביל להזנחה והתדרדרות במצב בריאות הפה והשיניים לאורך השנים. מומלץ שתצרי לו חוויה חיובית עי ביקור אצל רופא שיניים מומחה לילדים אשר יעריך את מצבו הדנטלי של הילד וכן יפיג את פחדיו של הילד לעתיד בזכות מיומנותו וכישוריו המיוחדים בהתמודדות עם פחדים של ילדים. בברכה דר ערן גבאי

מנהלי פורום רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים