נפיחות בחניכיים מעל גשר

דיון מתוך פורום  רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים

23/07/2013 | 11:01 | מאת: טל

שלום רב, יש לי גשר קבוע בשיניים הקדמיות(6שיניים קדמיות) מזה כ6 שנים. בשבועיים האחרונים החלה לי נפיחות וכאביים בחניכיים מעל 2 מתוך ה6 שיניים שעברו טיפול שורש. הגעתי לרופא שיניים הוא עשה צילום ובדק את השיניים ואמר שאין בעיה של השניים והטיפול שורש תקין והגשר תקין . הוא הציע לי למרוח משחת גל. לבנתיים הנפיחות בחניכיים נשארה ולגעתי אף גדלה והרגישות נורא מפריעה לי. אציין שאני מנקה היטב עם סילונית ופרודנטקס. אודה בבקשה לעזרתך.תודה מראש.

תודה רבה על פניתך. פני אל מומחה לרפואת חניכיים על מנת שיבצע בדיקה יסודית של החניכיים בכל הפה בכלל וסביב הכתרים בפרט. ד"ר יניב מאייר

מנהלי פורום רופאי שיניים - מומחים למחלות חניכיים