בעיית מסתם מיטראלי והריון

דיון מתוך פורום  מחלות לב והריון

12/11/2016 | 17:20 | מאת: גורי

שלום, אני ובן זוגי מתכננים הריון ויש לי בעיית מסתם מיטרלי דולף. ידוע לי שTritace והריון לא הולכים יחד. מה התחליף המומלץ לtritace?כמה זמן לפני רצוי להפסיק עם הtritace? כמו כן מקבלת קרדילוק . האם זה נחשב הריון בסיכון? תודה

21/11/2016 | 18:46 | מאת: גורי

אחרי התייעצות של הקרדיולוג המטפל בי עם גניקולוג בכיר נאמר לי כי אצטרך להיות במעקב בזמן הריון אצל הקרדיולוג וכמובן אצל רופא הנשים שמטפל בי. שאלתי את הקרדיולוג בקשר לתרופה tritace האם יחליף לי אותה לפני שאכנס להריון אמר כי כשאהיה בהריון יחליף ואין סכנה לעובר. האם זה נכון? קראתי כי רצוי להחליף את הטרייטס בתרופה חלופית כגון :אלדומין.

עדיף לא לקחת TRITACE בזמן הריון.

מנהל פורום מחלות לב והריון