מעקב אקו לב

דיון מתוך פורום  מחלות לב והריון

28/01/2014 | 17:39 | מאת: נטלי

שלום רב, אני בהריון בשבוע 7 ואחות ליווי הריון סירבה לקבל אותי כיוון שאני נמצאת במעקב שנתי של אקו לב. אני נמצאת במעקב כיוון שנולדתי עם VSD. אציין שבדיקות האקו לב תקינות ואין שום בעיה. בעקבות המעקב שלי הומלץ מעקב אקו לעובר. ברצוני לוודא האם ההריון שלי הוא בר סיכון כמו שטענה האחות.והאם יש חשש לביצוע בדיקת אקו לב בהריון.

יתכן והיה לך VSD שנסגר באופן עצמוני.עם אין שום בעית לב נוספת פרט ל-VSD ההריון שלך לא צריך להיות מוגדר כהריון בסיכון גבוה מבחינה לבבית. במידה ולא ברור לגמרי האם VSD נסגר ניתן לבצע בדיקת אוק לב גם בזמן הריון.

מנהל פורום מחלות לב והריון