צריכה עזרה ואולי תעזרו לי..

דיון מתוך פורום  אנדומטריוזיס - כאבי מחזור ואגן כרוניים

30/03/2014 | 02:22 | מאת: סיון

שלום לכולם אני בת 31 רווקה ,לפני חצי שנה גילו לי את המחלה אנדומטריוזיס בעקבות ניתוח שעברתי להוצאת ציסטה בשחלה הימנית.. אמרו לי אז בבית החולים לקחת גלולות דיאנה לקחתי אותם חודשיים וזה עשה לי כאבים איומים.. הלכתי להתייעץ עם רופאת הנשים שלי אמרה לי לא לקחת גלולות בכלל בגלל שאני לא מקיימת יחסי מין... אני בדילמה מה לעשותת.. וחשוב לי לציין שהמחזור שלי לא סדיר בכלל בקושי מקבלת.. והאם המחלה הזאת קשורה לפצעים שיש לי בפנים? וגם כאבי בטן מידי פעם .. והרבה קוראים לי עצלנית בגלל שאני כל הזמן עייפה ובלי חשק לעשות דברים... מה לעשות? אין לי לאן לגשת? ואני גרה באזור הדרום חייבת עזרה

שלום רב, את חייבת טיפול הורמונלי שעזור לך. יתכן שדיאנה לא מתאים. בכדי להמליץ על הטיפול הנכון צריך לבדוק אותך ןלעשות הערכה מלאה של מצב האנדומטריוזיס אצלך. את מוזמנת לפנות לבדיקה ואשמח לעזור בברכה דר רון שינמן

מנהל פורום אנדומטריוזיס - כאבי מחזור ואגן כרוניים