שאלות

דיון מתוך פורום  אנדומטריוזיס - כאבי מחזור ואגן כרוניים

22/08/2013 | 15:02 | מאת: ריקי

שלום. 1. האם אנדורמטיוזיס בצד אחד יכול לגרום להדבקה בצד השני? 2. האם זה עלול לגרום לזקיקים לא לגדול למרות טיפול הורמונלי? 3. האם יכול להיות שיש כאב אגן כרוני תמידי לא רק בעת ווסת? 4. האם כאבים במפשעות, בצידי הנרתיק, רומוס פוביס עליון ותחתון הם חלק מהסמינים? היכן אתה,מקבל לייעוץ ? אשמח לקבל טלפון להתקשרות? תודה

שלום רב, אנדומטריוזיס יכול להופיע בכל מקום באגן ובטן ולרגום להדבקויות, לכאבי אגן כרוניים ולא רק בווסת וכן כאבים בנרתיק ואגן. לעיתים גם יגרום לפגיעה שחלתית. את מוזמנת לפנות להתייעצות. לקביעת תור צרי קשר בטלפון: 054-8119887 בברכה ד"ר רון שינמן

מנהל פורום אנדומטריוזיס - כאבי מחזור ואגן כרוניים