אנדומטריוזיס??

דיון מתוך פורום  אנדומטריוזיס - כאבי מחזור ואגן כרוניים

03/10/2012 | 15:33 | מאת: גילה

שלום רב, רציתי לשאול אם יכול להיות אנדיומטריוזיס ללא פגיעה בפוריות. אני בת 30 לאחר שתי לידות, בשנים האחרונות כאבי מחזור קשים ללא גלולות, כאב חד בחדירה עמוקה, הרגשה תמידית של לחץ בשלפוחית וכאבים בזמן ביוץ. כמו כן, כאבים בדרכי העיכול בזמן מחזור. הגניקולוגית טוענת שלא יכול להיות אנדומטריוזיס אם נכנסתי להיריון בקלות. תודה רבה.

שלום רב, יכול להיות אנדומטריוזיס ללא הפרעה בפריון. סטטיסטית יותר נשים עם אנדומטריוזיס אינן סובלות מבעיית פריון לעומת אלו שסובלות מאי פריון. אם כך לא ניתן לשלול אנדומטריוזיס אצלך רק על סמך העובדה שנכנסת להריון בקלות. אם את ממשיכה לסבול המלצתי שתפני למרפאת אנדומטריוזיס לבדיקה. את מוזמנת לפנות למרפאת אנדומטריוזיס בביח מאי. או אלי ישירות ואשמח לעזור. בברכה דר רון שינמן

מנהל פורום אנדומטריוזיס - כאבי מחזור ואגן כרוניים