התמכרות לכדורי שינה וקלונקס

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

26/10/2020 | 12:21 | מאת: דור

שלום רב, מזה כחמש שנים אני נוטל כדורי שינה. התחיל בטיסה, אחר כך לפני מבחן חשוב, אחר כך יום עבודה ארוך, אחרי מסיבה, ומשם נגרר לכל לילה. התחלתי עם זודורם ומשם בונדורמין משם קלונקס 2.0 וכיום שני קלונקסים לבנים ו100 סרקואל. מצב קטטוני! מנסה להגמל . אך לא נרדם! ניסיתי לא לישון יומיים מתוך מחשבה שביום השלישי אכנס למיטה ואצליח לישון. לא עזר! מה עושים? אין לי בעיה לא לישון גם שלושה ימים ואפילו ארבעה אם בסופו של דבר אצליח להכנס למיטה לישון שינה טבעית. השאלה האם מומלץ ? יש דרך נכונה לעשות את זה? אני בחור בן 30 גם הקלונקס והסרקואל כבר הפסיקו לעזור.. אובד עצות! עזרה 🙏

02/11/2020 | 17:05 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

ממליץ מאוד על טיפול CBT לשינה במקום התרופות הממכרות הללו במיוחד נוכח גילך.

מנהל פורום פסיכיאטריה