הרעה בעקבות טיפול בפריזמה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

17/10/2019 | 17:06 | מאת: יניב

שלום רב, אני לוקח פריזמה מזה כ-3 שבועות במינונים עולים עד המינון כיום שהוא 60 מ״ג בשל דכאון והפרעת OCD. עד עתה אני לא מרגיש שום שינוי במצב ואף אני חש ירידה במצב הרוח, חרדות ונעזר בלא מעט כדורי קלונקס 0.5 מ״ג. מקריאה במס׳ מקורות הבנתי שלוקח לפריזמה זמן להשפיע אבל האם זה סביר שאחרי 3 שבועות של טיפול במינון הולך וגדל לא יהיה כל שינוי במצב ואף הרעה? תודה מראש לעונים!

לקריאה נוספת והעמקה
24/10/2019 | 08:27 | מאת: מני

לפי הידוע לי- בפריזמה ובעוד תרופות מקבוצת ssri לא רק שלוקח זמן לתרופה להשפיע, עד כ6 שבועות, אלא אף יש הרעה בהתחלה ורק בהמשך הטבה. תרגיש טוב!

אכן כן

מנהל פורום פסיכיאטריה