פרוזק 60 מ"ג ocd דיכאון וחרדה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

08/10/2019 | 16:13 | מאת: בן 29

דר שלום במשך 5 שנים לקחתח ציפרלקס 20 מג שעזר ועבד. הפסקתי.חזרו החרדות.כשנסיתי לחזור לציפרלקס הוא גרם לי להחמרה. אני מטופל 10 חודשים בפרוזק 60 מג עם אבחנה של ocd. חרדה ודיכאון. האובססיה במחשבה ירדה. אבל אני עדיין חרד ומפוחד ומידי פעם יש התקפי חרדה.מרגיש עייפות נפשית. הרופא המליץ על להוסיף סורבון.אך קראתי שזה לא שילוב מוצלח. מה לעשות?להחליף כדור?

26/10/2019 | 18:11 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

זו אפשרות אך גם אוגמנטציה עם תרופה אחרת עשוי להיות טיפול הולם.

מנהל פורום פסיכיאטריה