סמים ונזק לכפות רגליים

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

09/06/2019 | 20:43 | מאת: אלמוני

ום מזה 3 שבועות יש לי חולשה בכפות רגליים, ירכיים, שוקיים. מעין סוג של תחושה שכאלו כפות הרגליים הלכו 9 שעות ( וממש לא הלכתי). אני עושה ספורט תדיר ופתאום זה התחיל. האם יכול להיות שזה נגרם כתוצאה מזה שנטלתי הבמסיבה אטנט, אלכוהול (וודקה), טוסיבי (סם מסיבות), כדור קפאין, רדבול- כולם ביחד במסיבה) מכמה ימים אחרי שנטלתי את השילוב הזה זה קרה לי. היתי אצל נויורולוג שלשום ואמר לי שהכל תקין אבל אני חושש. כי זה לא עובר. מה עושים? אני לא מסוגל לעשות ספורט עצים כמו פעם ( לרוץ יותר מדקה) מה עושים? למי אני יכול לפנות??? האם יש בדיקה כלשהיא שאפשר לעשות? האם יש תרופה? תודה

09/06/2019 | 21:28 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

שלב א להפסיק סמים ומ יד תיכף לגשת לרופא

10/06/2019 | 18:18 | מאת: אלמוני

איזה רופא??? איזה מומחיות

10/06/2019 | 18:24 | מאת: אלמוני

דר חרמון לא קראת שכתבתי שניגשתי לנויורולוג והוא אמר שהרגליים תקינות? למי לפנות לא הבנתי. לאיזה רופא

13/06/2019 | 22:16 | מאת: מני

כמדומני שהדוקטור התכוון שתילך לרופא משפחה רגיל. בהצלחה

מנהל פורום פסיכיאטריה