בעיות נפשיות שאולי קשורות לחוסר מצב הורמונאלי

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

10/07/2017 | 15:50 | מאת: אורן

שלום , מזה זמן אני סובל מבעיות נפשיות שכוללות מחשבות סביב עשיית טקסים ,דיכאון,וסביב בעיות בהגדרה המינית שהתחילה כראשית אם אפשר להגיד לפתיחת כל הסימפטומים האלה. אני נוטל מזה זמן רב תרופות אנטי דכאוניות ( היום ציפרלקס, ובעבר פריזמה ויפאקס). לאחר שנחשפתי לסרטונים וקריאת כתבות ( שאולי יש לי גינקומסטיה), אני מאוד חושש שכל מה שגרם לי מכל תחילה ,בעקבות הדרדרות בביטחון העצמי הינו חוסר איזון בהרומונים שכתוצאה מכך הוביל לבעיית ההגדרות בזהות המינית וכתוצאה מכך לקבלת החלטות /או אי קבלת החלטות שקשורת לשני המינים. דבר זה הוביל אותי לחוסר חשק מיני ,בעיות בזקפה ובשפיכה. אינני יודע מה הוביל למה דיכאון למצב ההגדרתי המיני, או בעיית ההורמונים ( אם קיימת) לדיכאון. ראוי לציין שאני מאוד סובל מזה ,ובמצוקה מאוד גדולה. צריך להבין עד כמה המצב שלי לא פשוט. אבקש בבקשה התייחסות , תודה

15/07/2017 | 19:09 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

היכן הטיפול שלך בכל הסבל הזה שלך?

15/07/2017 | 21:40 | מאת: אורן

שלום ד"ר, בנתניה. אני מטופל אצל "עמך" מטעם הקופת חולים לאומית. הייתי אצל הרופא משפחה כנראה שאין לי מה שציינתי למעלה (גינקומסטיה) והכל נובע ממצבי הנפשי. בכל אופן הוא הפנה אותי לעשות בדיקת טסטורון ,שיצא תקינה לפי מה שראיתי איך עוד לא הייתי אצל הרופא, ובנוסף צריך לעשות בדיקת אולטרטסאונד לשד/שדיים ובית חזה.

מנהל פורום פסיכיאטריה