משתעלת גם אחרי טיפול בסירופ

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

20/03/2020 | 11:55 | מאת: יעל

שלום, היה לי שיעול יבש והיעלמות קול ללא שום סימפטום אחר והרגשתי טוב. הדבש עזר על חזרת הקול. השיעול הטורדני הפריע לי מאוד בלילה והיו התקפים. פניתי לרוקח קיבלתי סירופ נגד שיעול יבש טוסופדרין, נאמר 3 פעמים ביום אך לקחתי פחות כי זה עושה לי תחושת קור. אז יום אחד לקחתי 2 מינונים יום שני אחד יום שלישי פחדתי לקחת יום רביעי חזרתי לקחת. השיעול נעלם כמעט לשבוע ועכשיו מתחיל לחזור אני מרגישה מעין גירוד ( לא בגרון בכלל) אלא ממש יותר עמוק שגורם לרצות להשתעל.. עדיין זה לא התקפי. בריאה לחלוטין ללא תרופות. האם יש טעם ללכת לרופא? האם לקנות עוד בקבוק סירופ ( שאגב נגמר). או אולי לא להתייחס וזה יעבור..

שלום שיעול זו תלונה נפוצה מאוד לאחר דלקת בדרכי הנשימה העליונות. זה יעבור. לפעמים לוקח גם יותר מחודש וצריך סבלנות. הסירופים השונים מקלים אבל לא מבריאים השיעול יחלוף בדרך כלל גם בלעדיהם.

מנהל פורום מחלות ריאה