כאבים בחזה ובשכמות בשבועיים האחרונים

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

13/08/2019 | 22:40 | מאת: שירה

שלום. בת 51, אסטמתית מילדות. טופלתי במשאף וונטולין מגיל 10 ופיתחתי בו תלות. לפני כחצי שנה החלטתי להפסיק להשתמש בו וכשאני בקוצר אני עושה הרפיה, מדיטציה וכו' ומלבד שאיפה אחת לשבועיים שלושה אני לא מטופלת תרופתית. בסך הכל מבחינת הנשימה אני מרגישה טוב, אבל לפני כשבועיים התחלתי להרגיש כבדות בנשימה (לא צפצופים) בזמן מאמץ משמעותי ובנוסף, התחלתי לסבול לחץ בחזה (כאילו הצלעות לוחצות) וכבדות בשכמות. האם זה קשור לגמילה מהוונטולין? האם זה קשור לריאות או שאולי ללב?

שלום, לא נראה לי שזה קשור למשאפים. ממליץ על בדיקה במרפאת ריאות. לא ברור ממה זה נובע, יתכן מדלקת בשריר בית החזה או בעיית לב, בעיית ריאות פחות גורמת לכאבים בד"כ

מנהל פורום מחלות ריאה