סיטואציה במנוחה קשי נשימה אחרי אוכל

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

13/06/2019 | 11:32 | מאת: דימה

שלום.יש לי שאלה.לגבי סיטואציה שקופית מ 97 עד 95-96 בבוקר בעיתוררות אפילו יורדת ל94ודופק פחות מ 80.יש ברונכואקטזיות קלות על-פי סיטי מ לפני חצי שנה בן 44.יכול להיות שליחה מצתברת חוסמת ראיות?יש קשי נשימה קלים בדרך כלל.וגם מוגברים לאחר ארוחה כבדה.לא עשיתי בירורר גאסטרו.לא מעשן עישנתי בעבר והפסקתי.תודה על התייחסות

שלום, ברונכיאקטזיות יכולות לגרום לליחה ולקוצר נשימה, מציע לעשות תרבית ליחה, פיזיותרפיה לפינוי ליחה ולהגיע למעקב במרפאת ריאות.

מנהל פורום מחלות ריאה