אסטמה שהתפתחה לcopd ומחמיר

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

12/04/2019 | 06:44 | מאת: גבריאל

היי רציתי לדעת שאם המצב שלי ימשיך להחמיר כמו שהוא עכשיו ואצטרך השתלת ריאה ישלי שאלה האסטמה תשאר לי רק בלי copd שנגרם מעישון או שגם האסטמה תעלם כי אני ממש אבוד עצות ורוצה לדעת עם הסימפטומים יעלמו לגמרי זה קשה ככה תודה מראש

שלום, העולם של מושתלים שונה לגמרי מחולי אסתמה או copd. הטיפולים אחרים והבעיות שונות. אני מאחל לך שמצבל לא יחמיר ולא תזדקק להשתלה שמוצעת רק במצבים קשים ביותר כמו תלות בחמצן ואשפוזים תכופים עקב מחלות ריאה.

12/04/2019 | 14:07 | מאת: גבריאל

אבל אני כן במצב נוראי של בתי חולים והכל זה אסטמה שהתפתחה לcopd אם אעשה אגיע למצב של השתלה עדיין תהיה לי כל אסטמה או סיכוי למחלה כרונית וכן מצבי לא טוב דןקטור אז בגלל זה אני שואל

שלום, אחרי ההשתלה לא תהיה אסתמה. יכולות להיות בעיות אחרות, לא פחות קשות, ולכן צריך לבדוק במרכז ההשתלות אם השתלה מתאימה במצבך.

מנהל פורום מחלות ריאה