כאבים בחזה מצד שמאל בזמן המאמץ

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

25/12/2018 | 15:59 | מאת: דינה

שלום רב!בני בן 22 מתלונן בשנה האחרונה על הכאבים בחזה מצד שמאל בזמן המאמץ-ריצה מהירה,הליכה מהירה,עליה במדרגות.צילום ריאות,אקו לב,בדיקת לב במאמץ,בדיקות מעבדה תקינים.תפקודי ריאות תקינים.תגר לאסטמה תקין. חשוב לציין שבמהלך תגר לאסטמה שוב הרגיש כאבים בחזה שמאל אחרי המאמץ בנשיפה.מה עלולה להיות סיבה לכאבים כאלה? מדובר בבחור גבוה ורזה.המשקל יציב.אוהב ספורט,עושה הליכות 2-3 פעמים בשבוע,אך לא בכושר בשל הכאבים בחזה שהנשיפות בזמן המאמץ.נשלח לסיטי.האם באמת זקוק? תודה רבה. דינה

שלום, נראה כי עבר בירור רחב ולא נמצאה סיבה עד כה ולכן לדעתי מוצדק לעשות סיטי מאחר שהוא סובל וכדאי לראות אם יש פגם מבני בריאות או בקרום שעוטף אותן.

מנהל פורום מחלות ריאה