אי נוחות במרכ החזה וקושי נשימתי

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

11/12/2018 | 10:51 | מאת: Kolos

בוקר טוב אני בחור בן 40, לא שותה ולא מעשן ולא עישנתי. עוסק בפעילות :ספורט קבועה. יש לי ליחה כרונית מזה כ 20 שנה. בשבועיים האחרונים יש לי קשיי נשימה מסויימים, אי נוחות במרכז החזה, תחושה של חום, לפעמים דופק מהיר נשימות קצרות. וגם בזמן מאמץ קשה לי לנשום. אני באופן כלי בן אדם עם חרדות, סטרס ומתח די קבועים בשנים האחרונות. רופא אאג טוען שזה משהו אלרגי רופא המשפחה שהייתי אצלו פעמיים ובדק אותי טוען שהריאות נקיות וזה לא קשור ללב או לריאות. ואין צורך בבדיקות כלשהן וזה קשור כל התחושות לתופעות של לחץ וחרדה בלבד ונתן לי תרופה טבעית להרגעה שלא משפיעה אני מציין שזה נמשך כשבועיים. אודה מאוד לתשובתכם ועזרתכם

שלום, תלנות של כאבים ולחץ בחזה יכולות לנבוע מחרדה אולם אני מעדיף לשלול דברים אחרים לפני שאני מגיע למסקנה הזו. כדאי לשלול בעיית לב באמצעות מבחן מאמץ ואקו לב. לטפל בחרדה ולראות שהתלונות חולפות.

מנהל פורום מחלות ריאה