פוסטר ו ברונכיטיס כרונית

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

19/07/2018 | 20:28 | מאת: יאלי

היי לפני כשבוע ימים לערך הוחלף לי טיפול הייתי על רלבר 184/22 וכרגע על טיפול אחר בפוסטר משאף 2 שאיפות פעמיים ביום וכן אינהלציות עם פליקסוטייד נובלוס אירובנט ונטולין 3 פעמיים ביום בעקבות החרפת המצב הנשימתי נאמר שעליי להמשיך כל הזמן עם אינהלציות כמו כן מקבלת סינגולייר כדור בלילה השאלה מה ההבדל בן רלבר ופוסטר והאם הטיפול בפוסטר מיועד לברונכיטיס במינון שקבעו מה דעתך תודה

שלום, ההבדלים בין רלבר לפוסטר אינם מהותיים ומדובר בתרופות דומות מאותה קבוצה. בכל זאת יש הבדלים, פוסטר הוא משאף ספריי ורלבר אבקה. פוסטר ניתן פעמיים ליום ורלבר פעם אחת. התגובה של פוסטר מהירה יותר והוא מכיל חלקיקים קטנים יותר. בסיכומו של דבר, לדעתי כל חולה משתמש במה שמהוא מרגיש איתו נוח יותר. הטיפולים הללו מיועדיפ לרוב ל COPD ולאסתמה ולא לברונכיטיס כרונית

מנהל פורום מחלות ריאה