דלקת ריאות שלא מגיבה לאנטיביוטיקה מעל חודשיים

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

04/07/2018 | 20:23 | מאת: אפרת

בת 45 בריאה בד"כ סובלת מלד גבוה וכאבים בעצמות. לפני 3 חודשים היה לי סינוסיטיס קשה שיעול ומעט חום38.3.קבלתי אנטיביוטיקה אוגמנטין אך עדיין לא התאוששתי עשיתי צילום נראה תסנין בצד ימין קבלתי דוקסילין שבועיים עדיין לא התאוששתי.לכן עשיתי אחרי חודש וחצי סיטי חזה.נראה תסנין עדין גרנד גלאסס. ובנוסף עיבוי הסדק הבין אונתי בצד ימין וגם נודולים בריאה ימנית ואחד בשמאלית.קבלתי זינט 10 ימים נוספים.וסינוסיטיס ופוליפים באף בצילום מערות הפנים כיום אני 3 חודשים אחרי הופנתי למרפאת ריאות.ואני מרגישה יותר טוב עדיין עם נשימה מצפצפת ומעט שיעול אבל מרגישה יותר טוב( לציין חוסר תיאבון וירידה של 6 ק" ג במשקל אבל זה כי הרגשתי לא טוב ולא מסיבה מדאיגה) האם זה מדאיג?יכול להיות סרטן? והאם לאור השיפור יש צורך ללכת לרופא ריאות?. תודה מראש

שלום, נראה לי שמדובר בשיפור הדרגתי של דלקת הריאות שלך ולא במחלה אחרת. יכולים להיות דברים נוספים שמקשים על ההחלמה כגון סינוסיטיס כרונית או אסתמה, אני מצטרף להמלצה להיבדק ע"י רופא ריאות במרפאת ריאות.

מנהל פורום מחלות ריאה