בהמשך לתשובתך בבקשה

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

25/06/2018 | 18:49 | מאת: יאלי

תיראה אני יספר בקצרה כל עניין הקוצר נשימה שיעול וצפצופים התחיל לפני שנה וחצי כאשר אושפזתי עם פנומוניה בבלינסון טופלתי באנטיביוטיקה חמצן אינהלציות ומאז ממשיך כל חודשיים 3 התלקחויות למעשה אני מטופלת מאז במרחיבי סי פונות אירובנט פליקסוטייד ונטולין ב התלקחויות ביום רגיל סינגולייר כדור רלבר משאף רופא ריאות טוען כי יש סוג של אסטמה הביטויים אצלי הם צפצופים שיעול לעיתים עם כיח בילדות וגם עד לפני הפנומוניה לא סבלתי ממחלות בנשימה גם בילדות ככה שלא מסתדרת לי אבחנה שקבלתי פתאום ככה זה הזוי לעניין בירור נוסף בשל גניחת דם לעיתים מלווה במוגלה כרגע אני על אזניל ופרדניזון ואי לציות בשל היתלקחות בנוסף משתמשת ביפאפ בשל שיתוק סרעפות לא נירולוג וסיבות לא ברורה כמו כן יש הצללות כל הזמן בריאות וכן סרעפות מוגבהות בכול הדמיות כולל אולטרסאונד סרעפות וכי יש קושי ניכר במאמץ מנמלי קטן ובשכיבה עקב חוסר חמצן וירדת סיטורציהה בשכיבה כך שאני בבעיה שניראה לא ידוע על פי רון נורמלי תודה בת 37

שלום, אני מבין שאובחנת עם אסתמה, שיתוק סרעפות והטיפול כולל בביפאפ אינו עוזר. לצערי, אני לא יכול לפתור לך את הבעיה דרך הפורום. מומלץ על פניה חוזרת למרפאת ריאות. יתכן שכדאי להשלים בדיקות כגון תרביות ליחה, סיטי חזה, ברונכוסקופיה, בירור מחלות קולגן ועוד.

מנהל פורום מחלות ריאה