חולי ריאות ובעלי חיים

דיון מתוך פורום  מחלות ריאה

30/01/2018 | 10:40 | מאת: טל רז

אמי עברה סרטן בריאה ולאחר כריתת אונה (לפני 9 שנים) כמו כן כל הטיפולים של כימו והקרנות. לאחרונה אושפזה לאחר דימום ריאתי וטופלה נקודתית בקפלן. משתחררת לבייתה. השאלה שנשאלת יש ל בבית 3 כלבים ועוד כמה בחצר ביתה. הבית מחניק (לדעתי ולדעת מי אחיי, השאלה האם זה מפריע מבחינה בריאותית? חשוב לי לדעת דחוף. שוקלת להעביר אותה לגור אצלי

שלום, הבעיה עם בעלי חיים היא כפולה, אנשים עם אלרגיה לפרווה שלהם והחשש מהעברת מחלות בעיקר בבעלי חיים שמטיילים בחוץ, נוגעים בכל מיני דברים, אוכלים מכל דבר וכו'. אין מניעה מוחלטת אם לא ידועה אלרגיה אבל בזמן שיש דיכוי חיסוני מומלץ להפחית חשיפה כמה שניתן.

מנהל פורום מחלות ריאה