BCC

דיון מתוך פורום  טיפול בסרטן העור, ניתוחי מוס ושחזורי פנים

02/09/2015 | 15:41 | מאת: דן

מדוע האופציה הראשונה ששומעים עליה היא ניתוח מוז כאשר לפי מה שהנתי ניתן לבצע גם טיפול פוטודינמי למיגור הסרטן ללא ניתוח - כלומר ללא צלקות או השלכות קוסמטיות אחרות (אחוזי ההצלחה לפי מה שהבנתי היא די דומים - אולי פער של כ - 5% לטובת הניתוח)?

שלום רב, קו ראשון בטיפול בסרטן עור לסוגיו הינו ניתוח. כאשר קיים מצב בו ישנם מספר רב של נגעים מפושטים, או נגעים שאינם ניתנים לניתוח, מקובל לשקול קו טיפול אחר, כדוגמת פוטוטרפיה. פוטוטרפיה הינה טיפול לסרטן מסוג BCC שטחי בלבד! יעילותו הרבה! פחות טובה מניתוח, אחוזי חזרת המחלה גבוהים, הטיפול ארוך טווח, יקר וכואב.

מנהל פורום טיפול בסרטן העור, ניתוחי מוס ושחזורי פנים