מבנה אחד לשני שתלים

דיון מתוך פורום  השתלת שיניים ומחלות חניכיים

03/12/2015 | 07:58 | מאת: יפי

שלום רב הרופא שלי בנה לי מבנה אחד לשני שתלים. השתלים אומנם בחלק האחורי של הלסת והשתלים סמוכים זה לזה. מה היתרונות של זה לעומת הפרדה ויצירת שני מבנים לשני תשלים

07/12/2015 | 20:18 | מאת: ד"ר רחל ענר

שלום יפי יתכן וכוונתו של הרופא לשחזר כותרת של טוחנת תחתונה הנשענת על 2 שורשים. השתלים מדמים את השורשים והכתרים המחוברים את כותרת הטוחנת. במידה וניתן לשמור על הגיינה ביתית ובריאות החניכיים מסביב ובין השתלים הרי שיקום זה הינו מספק בהחלט. בהצלחה!

מנהל פורום השתלת שיניים ומחלות חניכיים